DIRECTIONS
Urban SeekersREGULAMENTUL OFICIAL AL EVENIMENTULUI URBAN SEEKERS

SECTIUNEA 1. Organizatorul Si Regulamentul Oficial Al Campaniei

1.1. Evenimentul URBAN SEEKERS („Evenimentul”) este organizat si desfasurat de catre SOCIETE GENERALE EUROPEAN BUSINESS SERVICES S.A., (denumita in continuare “Organizatorul“), Bld. Preciziei, nr. 24, Cladirea H4, parter si etahul 5, Sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/151/2011, avand Codul Unic de Inregistrare RO27883477.

1.2. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial al Evenimentului (“Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”).

1.3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, pe https://www.urbanseekers.ro/. De asemenea, Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane (i) prin e-mail la hello@urbanseekers.ro sau (ii) poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. de mai sus, pe toata durata de desfasurare a Evenimentului.

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior, precum si prin notificarea autoritatilor competente, dupa caz, daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare.

1.5. Implementarea Evenimentului va fi realizata de MCCANN PROFESIONAL COMMUNICATION SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Jules Michelet 18, sect. 1 si punctul de lucru : Str. George Enescu 11-11A, sect. 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11495/2004, Cod unic de inregistrare RO 16603741, denumita in continuare “Agentia“.

SECTIUNEA 2. Aria de desfasurare a evenimentului

2.1 Evenimentul este organizat si se desfasoara pe 19 octombrie 2019, in Bucuresti, la Rezidenta Scena 9 (Strada Ion Luca Caragiale 32, Bucuresti).

2.2. Urban Seekers nu este un treasure hunt obisnuit, ci unul digital ce combina tehnologia cu distractia si arta de a face poze si video, pentru a descoperi informatii noi despre Bucuresti si nu numai.

SECTIUNEA 3. Durata evenimentului

3.1. Evenimentul se va desfasura dupa in intervalul 10.00-16.30 dupa cum urmeaza:

10.00-11.00 – Inscriere eveniment

11.00-11.15 – Prezentare reguli Urban Seekers

11.15-15.00 – Urban Hunt

15.00-15.30 – Stabilire clasament

15.30-16.30 – Anuntare Castigatori si premiere

 

3.2. Evenimentul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada Evenimentului pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru.

SECTIUNEA 4. Dreptul de participare

4.1. Evenimentul este deschis participarii persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, impliniti la data inceperii Evenimentului, cetateni romani sau cetateni straini, rezindenti in Romania sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

4.2. La acest Eveniment nu au drept de participare persoanele care nu au varsta de 18 ani impliniti la data inceperii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a luat toate masurile pentru a preveni inscrierea si/sau participarea la Eveniment a persoanelor cu varsta mai mica decat varsta minima acceptata conform prezentului regulament.

SECTIUNEA 5. Premiile si valoarea acestora

In cadrul Evenimentului se vor acorda urmatoarele premii pentru 3 echipe castigatoare :

Locul I: 10 TROTINETE ELECTRICE, Model MYRIA MY7009, 8 inch, BLACK, în valoare de la 1.498,21 Lei/bucată

Locul II: 10 VOUCHERE (sub forma de coduri in aplicatia Lime) CU 100 CĂLĂTORII GRATUITE (10 MINUTE FIECARE CĂLĂTORIE)

Locul III: 10 VOUCHERE (sub forma de coduri in aplicatia Lime) DE 50 CĂLĂTORII GRATUITE (10 MINUTE FIECARE CĂLĂTORIE)

*Odata primit codul, acesta poate fi activat in decurs de o luna. Daca nu este activat in aceasta perioada de timp, codul nu mai poate fi folosit. Odata activat, calatoriile pot fi folosite in decursul a 12 luni (1 an).

SECTIUNEA 6. Mecanismul Evenimentului

6.1. Evenimentul este deschis tuturor care isi doresc sa sa faca activitati fizice moderate, sa se distreze si sa stimuleze abilitatile practice, dar intr-un mod distractiv si cu posibilitatea de a castiga premii.

6.2. Din momentul anuntarii Evenimentului, inscrierea se va face pe platforma online: https://www.urbanseekers.ro/. Confirmarea inscrierii online se va face intr-un loc special amenajat in cadrul Evenimentului unde fiecare participant va citi regulile treasure hunt-ului si va semna instructajul SSM, declarand ca este apt din punct de vedere medical pentru participare la eveniment precum si acordul GDPR cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. La accesul la eveniment, toti participantii se vor inregistra si vor fi informati cu privire la regulamente si proceduri.

Dacă persoana înscrisă online doreşte să îşi anuleze înscrierea, poate face acest lucru printr-un email trimis la adresa hello@urbanseekers.ro. În cazul retragerii înscrierii, ta locul poate fi cedat unui alt participant.

De asemenea, se recomanda o tinuta lejera si comoda care sa permita efectuarea activitatilor fizice.

6.3 Consumul de alcool si alte substante interzise nu este permis, atat inaintea inceperii treasure-hunt-ului, cat si pe parcursul acestuia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a luat toate masurile pentru a preveni inscrierea si/sau participarea la Eveniment a persoanelor care se afla sub influenta alcoolului si/sau alte substante interzise acceptata conform prezentului regulament.

6.4. De asemenea, este interzis accesul persoanelor care au asupra lor bauturi acloolice, substante interzise, arme si munitii de orice fel, faclii, torte, artificii, petarde, materiale explozibile, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru socuri electrice, substante toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, reci[iente, corpuri conrondente, cutite, pumnale, sisuri ori alte asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere ori lovire.

Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona Evenimentului chiar cu sprijinul organelor de politie, daca va fi cazul.

traseu

6.5. Traseul

Descrierea traseului:

START – Rezidenta Scena 9

FINISH – Inapoi la Rezidenta Scena 9

6.5. Evenimentul se va desfasura astfel :

Echipele care vor porni pe traseu vor fi alcatuite din 10 persoane., iar in total vor exista 10 echipe.

Tableta cu aplicatia, pe care urmeaza a se desfasura Urban Hunt, va fi inmanata in schimbul prezentarii cartii de identitate a unui membru din echipa dupa formarea celor 10 echipe.

Este obligatoriu ca fiecare echipă să aibă un telefon mobil unde să poată fi contactați de organizator în caz de urgentă.

Traseul va fi parcurs de către fiecare echipă ținând cont de indiciile primite în fiecare locație. Participanții trebuie să descifreze indiciile sau să resolve probele de aptitudini, să treacă în ordinea indiciilor pe la fiecare obiectiv iar în final să ajungă la punctul de sosire cu toate indiciile primite pe traseu.

In plus, pe parcursul traseului vor avea loc 100 de mini-probe astfel :

Sunt probe de orientare, de logica, de echipa dar si de valente individuale, de explorat, de descoperit. Probe prin care echipa reuseste sa faca un punctaj, ce va fi validat de catre un administrator de joc. Fiecare proba are punctaj diferit, in functie de gradul de complexitate. Exemplu de proba: Mergeti pana la statuia din imagine, si faceti o poza cu toata echipa langa ea – 250 puncte . Echipa care va strange cele mai multe puncte, in timpul alocat acestui joc, va castiga.

În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului în bune condiții, organizatorul își asumă dreptul de a reprograma evenimentul cu anunțarea prealabilă prin e-mail a tuturor participanților înscriși în concurs, cu minim 3 zile înainte de desfășurare.

Organizatorul nu va suporta în niciun fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanților.

Participanții, prin înscrierea în concurs, sunt direct responsabili de integritatea lor fizică și psihică pe parcursul întregului traseu și de respectarea tuturor regulilor de circulație rutieră care se impun.

SECTIUNEA 7 Responsabilitate /Limitarea Raspunderii

7.1. Obligatiile ale Participantilor

 • Participantii sunt obligati sa respecte cu strictete masurile stabilite de organizator pe traseele de deplasare catre/de la locul de desfasurare a Evenimentului.
 • Participantii au obligatia de a-si procura de la locatie documentele de acces la Eveniment, sa le sa le pastreze asupra lor si sa le prezinte pentru controlul accesului.

Documentul necesar inscrierii va fi cartea de identitate. Aceasta va fi purtata pe parcursul competitiei, de catre fiecare dintre cei inscrisi.

Materialele primite la inscrierea in joc sunt urmatoarele:

 

– un ghid de folosire a aplicatiei, a tabletei si datele de login

– un numar de asistenta pe parcursul jocului

– probele print pentru cazul in care tableta nu mai functioneaza

– harta traseului

 • Participantii sunt obligati sa patrunda la Eveniment numai prin locul special amenajat.
 • Participantii trebuie sa respecte masurile de ordine stabilite de Organizator prin prezentul Regulament ;
 • Participantul care abandonează evenimentul, indiferent de motiv, este obligat să informeze organizatorul imediat ;
 • Participantii poartă întreaga responsabilitate civilă și penală pentru orice daună provocată de aceștia altor persoane în timpul cursei

în cazul constatării unui accident, participantii sunt obligați să îl raporteze Organizatorului ;

 • Participantii sunt obligați să respecte regulile de protecție a mediului înconjurător ;
 • Participantii își asumă total răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul concursului.

7.2. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor. Responsabilitatea organizatorului este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

7.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile la Eveniment. In cazul in care observa anumite tentative de frauda, respectivele inscrieri vor fi anulate.

7.6 Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant la Eveniment care prin comportament fraudulos, afacteaza bunul mers al Evenimentului.

7.7 Prin participarea la Eveniment, participantul declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu urmatoarele :

 • Participantul este singurul raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea ;
 • Participantul declara ca nu sufera de afectiuni de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea premiilor ;
 • Participantul este constient de conditiile normale de utilizare a premiilor si participantul poate face uz de acestea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale si/sau celor din jur.

7.8. Organizatorul:

 • nu este raspunzator  pentru calitatea premiilor oferite in cadrul Evenimentului si nu acorda termen de garantie de utilizare a acestora;
 • nu este raspunzator  pentru deterioarea, disparitia saus sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator;
 • este exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la Eveniment, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand, dar fara as e limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor ;
 • nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii.
 • va asigura normele de protecție a mediului înconjurător prin amplasarea punctelor de colectare a gunoaielor pe parcursul traseului ;
 • va susține ședința tehnică înaintea evenimentului, eventuale modificări anunțate cu această ocazie având prioritate față de informațiile prezentate anterior ;
 • va asigura asistență medicală de urgență pentru eventualele probleme intervenite în timpul evenimentului ;
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament de câte ori este necesar, cu informarea corespunzătoare a celor interesați.

7.9. Fiecare participant va fi informat inainte de inceperea treasure hunt cu privire la pericolele existente pentru a evita orice accidentare. In cazul nerespectarii regulilor si a prezentului Regulament, Organizatorul este absolvit de orice vina ;

7.10. Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • acesta s-a accidentat după start;
 • starea fizică a participantului nu-i mai permite continuarea cursei;
 • participantul nu este echipat corespunzător pentru cursă.

 

SECTIUNEA 8 Taxe Si Impozite

8.1 Organizatorul nu este raspunzator pentru plata potentialelor taxe, impozite sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia obligatiilor fiscale care cad in sarcina lui conform legii si a caror valoare o suporta.

SECTIUNEA 9 Incetarea, Amanarea Sau Reprogramarea Evenimentului

9.1 Evenimentul poate inceta, poate fi amanat sau reprogramat in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Evenimentul, fara e exclude evenimentele meteo nefavorabile. Incetarea, amanarea sau reprogramarea Evenimentului va fi facuta publica prin publicarea pe site-ul/platforma https://www.urbanseekers.ro.

SECTIUNEA 10 Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti.

SECTIUNEA 11 Forta Majora

11.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul Regulament.

11.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Evenimentului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Daca va invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice participantilor existenta acesteia in termen de 1 zi lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 12 Sesizari

12.1. In vederea sesizarilor de orice natura, Participantii la Eveniment pot depune reclamatii la adresa de email hello@urbanseekers.ro.

SECTIUNEA 13 Regulamentul oficial al evenimentului

13.1. Prin participarea la Eveniment, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevderilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

13.2. Regulamentul oficial va fi disponibil pe https://www.urbanseekers.ro.

 

SOCIETE GENERALE EUROPEAN BUSINESS SERVICES S.A.ACT ADITIONAL NR. 1/14.10.2019 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL EVENIMENTULUI URBAN SEEKERS din data de 18.09.2019 


Organizatorul Evenimentului URBAN SEEKERS („Evenimentul”), SOCIETE GENERALE EUROPEAN BUSINESS SERVICES S.A., (denumita in continuare "Organizatorul"), Bld. Preciziei, nr. 24, Cladirea H4, parter si etahul 5, Sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/151/2011, avand Codul Unic de Inregistrare RO27883477, a decis amendarea prevederilor Regulamentului Evenimentului, in  conformitate cu art. 1.4. dupa cum urmeaza:

Art. I. La art. 6.2. se vor adauga urmatoarele prevederi:

Art. 6.2. Atenție, locurile disponibile pentru participarea la eveniment sunt limitate. Astfel, cei care vor completa formularul de înscriere trebuie să-și confirme, ulterior, și locul prin SMS, ca răspuns la mesajul pe care îl vor primi din partea organizatorului. Primii 100 care confirmă, intră garantat în concurs.

Art. II. Se modifica prevederile Sectiunii 8 - Taxe Si Impozite, art. 8.1. care va avea urmatorul continut:

Art. 8.1. Organizatorul nu-si asuma raspunderea plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale in legatura cu premiile acordate, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor din premii. Astfel Organizatorul va calcula, retine, declara si vira impozitul pe venituri potrivit prevederilor Codului Fiscal (Legea nr 227/2015) , art 108, daca este cazul. 

Pentru indeplinirea obligatiilor fiscale prevazute de Art108 din Codul fiscal (Legea nr 227/2015) premiile vor fi predate castigatorilor pe baza de proces verbal de predare – primire semnat de catre reprezentantii Organizatorului si de castigatori.Castigatorii trebuie sa se prezinte cu cartea de identitate \ buletinul , pentru a semnat cu Organizator un proces verbal privind acordarea premiului (in 2 exemplare in original), in vederea indentificarii sale ca si castigator al premiului si respectiv a ajuta la indeplinirea obligatiilor fiscale privind calcularea, retinerea si plata impozitului pe veniturile din premii. Procesul verbal va specifica numele, prenumele, numele campaniei in legatura cu care a fost validat in calitate de castigator, premiul acordat, valoarea premiului.

Art. III. Toate celelalte prevederi cuprinse in Regulamentul Evenimentului, raman nemodificate. 

Prezentul act aditional este disponibil oricarui solicitant, cu titlu gratuit, pe pagina site-ul/platforma https://www.urbanseekers.ro, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului. Prezentul act aditional intra in vigoare la data semnarii sale.

 

SOCIETE GENERALE EUROPEAN BUSINESS SERVICES S.A.